همزمان با ماه مبارك رمضان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد: از عرضه زولبيا، باميه و شيرينيهاي سنتي ويژه اين ماه به صورت فلهاي و روباز و يا در بسته بنديهاي غيرمجاز از قبيل جعبههاي شيريني غير بهداشتي و غير استاندارد و كيسههاي بازيافتي جلوگيري ميشود.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، همچنين از مراكز تهيه زولبيا، باميه، كبابي، آش، حليم، شيريني محلي و سنتي مخصوص ماه مبارك رمضان كنترل، نظارت و بازرسي مستمري انجام ميگيرد. و در اين بازرسيها بر نوع روغنهاي مصرفي و جلوگيري از استفاده از روغنهاي غيرمجاز و غيراستاندارد در تهيه مواد غذايي به ويژه زولبيا و باميه توجه ميشود.
بر پايه اين گزارش، عرضه سبزي و سالاد همراه غذا در مساجد و نذورات از ديگر مسايلي است كه رعايت مراحل سالم سازي آن الزامي است. همچنين توزيع مواد غذايي پخته شده بايد فقط به صورت گرم و تازه باشد و از نگهداري مواد غذايي پخته شده در شرايط محيط به مدت بيش از 2 ساعت جلوگيري شود.
به گزارش ايسنا، در مراكز افطاردهي و در نذورات در صورت استفاده از ظروف يكبار مصرف بايد مجوز بهداشتي داشته باشند و در تهيه غذا از روغن با ترانس پايين و ترجيحا مايع و نمك يد دار تصفيه شده استفاده شود.
انتهاي پيام