يك متخصص تغذيه گفت: مصرف مواد نشاستهاي در وعده سحر از بروز سردرد، سرگيجه، عوارض عصبي مانند عصبانيت، بيحوصلگي و پرخاشگري پيشگيري ميكند.
برليانت بزرگمهر در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي فارس افزود: مصرف تمام مواد غذايي كه حاوي آب زياد هستند ميتواند از بروز تشنگي در ساعات روزهداري جلوگيري كند و لازم است در فاصله افطار تا سحر مقدار كافي آب و مايعات كم نمك مصرف شود.
وي گفت: افراد در وعده سحر از كربوهيدراتهاي پيچيده، مواد نشاستهاي به مقدار لازم و متعادل مصرف كنند.مصرف مواد نشاستهاي در وعده سحر از بروز سردرد، سرگيجه، عوارض عصبي مانند عصبانيت، بيحوصلگي و پرخاشگري پيشگيري ميكند و افراد روزهداري كه مبتلا به سردرد يا ساير عوارض ميشوند انرژي كافي براي فعاليت سلولهاي عصبي را دريافت نميكنند و دچار افت قند خون ميشوند.
اين متخصص تغذيه افزود: افراط در مصرف مواد قندي به خصوص در وعده سحري به علت تحريك ترشح انسولين كه يكي از عوامل افت قند خون در طول روز است و بهتر است به جاي مواد شيرين از مواد نشاستهاي به ميزان متعادل استفاده شود.
بزرگمهر گفت: در ماه رمضان افراد روزهدار بايد حتماً سحري مصرف كنند. وعده غذايي اصلي آنها در وعده سحر است كه استفاده از سبزيها و ميوههاي حاوي مقدار قابل توجهي ويتامينهاي مختلف هستند و مقادير مناسبي املاح دارند كه در ماه رمضان ضروري است.
وي اضافه كرد: از غذاهاي شور و چرب در ماه رمضان پرهيز شود و به جاي شيرينيها و انواع مواد شيرين از مواد نشاستهاي به ميزان متعادل استفاده شود . ماه رمضان موقعيت مناسبي است براي افراد چاق كه وزن خود را به تعادل برسانند. روزه داري موقعيت مناسبي براي افرادي است كه مبتلا به ريزهخواري هستند كه اين اشكال را در خود برطرف كنند تا در ماه رمضان بايد تغذيه كافي، متعادل و متنوع باشد.
اين متخصص تغذيه گفت: انجام پيادهروي و ورزش در اين ماه، توصيه ميشود و كودكان و نوجواناني كه براي نخستين بار روزه ميگيرند بايد در وعده سحري غذاي كافي مصرف كنند و آبميوه، سبريهايي مانند هويج و گوجهفرنگي را فراوان مصرف كنند، زيرا مقدار زيادي ويتامين را به صورت فشرده به بدن آنها ميرساند.
در وعده سحرمواد نشاستهاي مصرف كنید
دسامبر 6th, 2011
دیدگاهها برای در وعده سحرمواد نشاستهاي مصرف كنید بسته هستند