رييس جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران با هشدار اين كه خطر آنفلوآنزاي معمولي، كمتر از نوع خوكي نيست بر واكسينه كردن افراد در معرض خطر در برابر بيماري آنفلوآنزا تاكيد كرد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دكتر ايرج خسرونيا با اعلام اين خبر افزود: بيماري آنفلوانزاي معمولي كه در ظاهر بيماري بيخطري است مبتلايان را دچار عفونت ريه و عوارض مغزي، قلبي – عروقي، تورم مغز و نيز تورم سطح داخلي مخاط قلب كرده، حتي در مواردي منجر به مرگ مبتلايان به اين بيماري ميشود. وي اظهار داشت: همه ساله افراد زيادي در فصل پاييز و زمستان بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا فوت ميكنند كه متاسفانه اين آمار در جايي به ثبت نميرسد.
رييس جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران تاكيد كرد: بهترين روش مقابله با عوارض اين بيماري، رعايت بهداشت فردي در وهله نخست و در گام بعدي واكسينه كردن افراد در معرض خطر است. به همين منظور پزشكان اواخر شهريور و اوايل پاييز را به عنوان زمان مناسب واكسينه شدن افراد توصيه ميكنند.
وي با اشاره به اين كه آنفلوانزا به شدت واگيردار بوده و از شخصي به شخص ديگر منتقل ميشود، يادآور شد: رعايت نكردن بهداشت، سرفه و عطسه در فضاي باز، دست دادن، بوسيدن، مصرف مشترك ليوان و ظروف سبب انتقال اين بيماري شده و در مكانهايي كه اصول اوليه بهداشت فردي رعايت نميشود مردم از وضعيت اقتصادي نامناسبي برخوردارند، شيوع بيشتري دارد.
دكتر خسرونيا بر ضرورت واكسينه كردن اطفال، سالمندان، مبتلايان به بيماريهاي مزمن مانند انواع سرطانها تاكيد كرد.
وي ادامه داد: با رعايت بهداشت ميتوان از ابتلا به انواع آنفلوآنزا شامل آنفلوآنزاي انساني، خوكي، پرندگان و غيره جلوگيري كرد.
رييس جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران به مبتلايان به آنفلوآنزا توصيه كرد: از رفتن به مجامع عمومي مانند كلاسهاي آموزشي، مهد كودكها، سربازخانهها و غيره خودداري كنند، زيرا اين امر سبب كاهش شيوع آنفلوآنزا ميشود.
انتهاي پيام
كد خبر: 8805-11542