http://www.up.vatandownload.com/images/q3fnundhjt5g1npu33il.gif

میوه ای مفید جهت کم خونی و کمبود اشتها

مرتضي صفوي ،متخصص تغذيه افزود: انجير ميوه‌اي مقوي و شيرين است كه در قرآن به آن قسم خورده شده است. 50 درصد انجير خشك را قند تشكيل مي‌دهد كه منبع خوبي از پتاسيم،منيزيم،كلسيم،فسفر و ويتامين‌ هاي C ، B ، A است.
وي گفت: انجير منبع غني از فيبر غذايي غيرمحلول ليگنين است كه نقش عمده‌اي در جلوگيري و رفع يبوست دارد. از انجير مي‌توان در رژيم‌هاي غذايي خاص مثل رژيم كم‌چربي، كم‌سديم‌، پرفيبر، كاهش وزن و ديابتي استفاده كرد.
اين متخصص تغذيه افزود: انجير سديم و چربي ندارد و مانند ساير ميوه‌ها بدون كلسترول است. 40 گرم انجير تازه يا يك چهارم ليوان انجير معادل يك واحد ميوه است و 1.5 عدد انجير خشك معادل يك واحد ميوه يا 15 گرم كربوهيدرات است.
وي گفت: انجير ، فيبر غذايي بالايي دارد كه هر واحد آن 20 درصد نياز روزانه را تامين مي‌كند. انجير يش از ساير ميوه‌ها املاح دارد.در هر 40 گرم انجير تازه 244 ميلي‌گرم پتاسيم (7 درصد نياز روزانه)، 53 ميلي‌گرم كلسيم و 1.2 ميلي‌گرم آهن (6 درصد نياز روزانه) وجود دارد.
صفوي افزود: انجير از نظر طب قديم ايران، گرم، تعرق بدن را زياد،ادرارآور،حرارت بدن را كاهش مي‌دهد، چاق‌كننده و براي آنها كه مي‌خواهند وزن اضافه كنند،بسيار مفيد است.

سيمرغ

دیدگاه‌ها درحال حاضر بسته است. اما شما می‌توانید بازخوردی از سایتتان.

دیدگاه‌ها بسته است.

عضو خوراک مطالب شوید مرا در توییتر دنبال کنید!